Lydisolering

Klik på det ønskede produkt for at læse mere.

BM2085 - BM2055

Kombineret gulv- og lydisoleringsmåtte BM0060/0070/1095 anvendes til lydisolering af eksisterende paneler af metal, træ, plastic osv. Er velegnet ved alle frekvenser. BM2055/85 benyttes til isolering af maskiner, motorer, vægge af metal, plastik, træ etc. og er særdeles velegnet til lyddæmpning af frekvenser fra 400 Hz og op. BM1180 benyttes hvor man behøver et lydisolerende og brandhæmmende materiale.

FB112

FB112 er velegnet som lydisolering til laboratoriemaskiner og kabinetter, opvaske og vaskemaskiner, industrikabinetter, til gulvisolering i toge, busser, trucks, skovbrugsmaskiner, ventilationskanaler, på eller imellem plywood gulvbelægning. FB112 er særdeles velegnet som lydisolering sammen med en absorbent som kan klæbes direkte ovenpå FB112.

FB114

FB114 er velegnet som lydisolering til laboratoriemaskiner og kabinetter, opvaske og vaskemaskiner, industrikabinetter, til gulvisolering i toge, busser, trucks, skovbrugsmaskiner, ventilationskanaler, på eller imellem plywood gulvbelægning. FB114 er særdeles velegnet som lydisolering sammen med en absorbent som kan klæbes direkte ovenpå FB114.

MPM Stålsandwichplader

Strukturlyddæmpning MPM sandwichplader benyttes som lydisolering i tog, busser, lastbiler, døre, porte, ventillationskanaler, stålmøbler, transportdøre, elevatorer, industrimaskiner, vaskemaskiner, regnemaskiner, vibratorer etc. Kan med stor fordel anvendes i levnedsmiddelindustrien i rustfri udførsel.
TOP